Over Bezoek Kroatië

Ik ben Reinder, de schrijver die de artikelen op Bezoek Kroatië verzorgd. Ik ben deze website begonnen in november 2015 in navolging van andere websites over reizen die ik beheer. De nadruk ligt op praktische informatie over Kroatië waar je als lezer echt wat aan hebt. Het is geen overdreven commerciële website. Ik plaats enkele keren per maand nieuwe artikelen.

Auteursrecht

Ik heb ontzettend veel tijd besteed aan het schrijven van de teksten op deze website. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming over te nemen. Wil je teksten van deze website gebruiken, neem dan eerst contact op.

Een aantal kaarten op deze website vallen onder een Creative Commons-licentie. In dat geval staat dit onder de kaart vermeld, samen met een link naar de originele kaart. Wil je mijn aangepaste kaart hergebruiken, dan is dit toegestaan wanneer je een link naar www.bezoekroatie.nl plaatst. Deze link mag niet nofollow zijn en moet duidelijk zichtbaar in de buurt van de afbeelding geplaatst worden. Ook is het nodig een link naar de gebruikte licentie of licenties te plaatsen. In het geval van kaarten gebaseerd op OpenStreetMap moeten de makers ook aangegeven worden, zie meer uitleg hier.

Cookies, advertenties en privacy

Op Bezoek Kroatië worden geen cookies geplaatst of vervelende advertenties vanaf andere websites ingeladen. Ook houd ik op geen enkele andere manier informatie over jou als bezoeker bij. In plaats daarvan is Bezoek Kroatië een overzichtelijke en snel ladende website zonder overbodig gedoe. Je kunt je dus concentreren op het lezen van de artikelen zonder dat je daarbij afgeleid wordt.

Wel werk ik samen met reiswebsites waar je vluchten, hotels en verzorgde vakanties kunt boeken. Telkens wanneer je een link naar een samenwerkende website aanklikt en dan iets boekt, ontvang ik een kleine commissie. Deze wordt niet bij de prijs opgeteld, maar afgetrokken van het deel van de samenwerkende website. Als klant blijf je dus hetzelfde betalen.

Mijn andere websites

Hieronder vind je een overzicht van mijn andere reiswebsites. Iedere website heeft dezelfde nadruk op informatieve artikelen en is eenvoudig om te gebruiken.

Publicatiedatum: 18-12-2015. Laatst bijgewerkt op: